Site Rengi

Uluslararası Erken Çocukluk Eğitimi Kongresi| International Early Childhood Education Congress

Uluslararası Erken Çocukluk Eğitimi Kongresi| International Early Childhood Education Congress
11 Haziran 2023 16:34
0
A+
A-

2023 Uluslararası Erken Çocukluk Eğitimi Kongresi/Konuşmaları- 2023 International Early Childhood Education Congress/Talks(UECEK/K-IECEC/T-2023) “Çocuk ve Çocukluğa Kültürlerarası Bakış” ana temasıyla Türkiye Okul Öncesi Eğitimini Geliştirme Derneği-OMEP Türkiye tarafından 19-23 Haziran 2023 tarihlerinde Eskişehir’de Prof. Dr.Ayla Oktay ve Cumhuriyetimizin 100. Yılı anısına düzenlenecektir.

Kongremiz; erken çocukluk eğitimi alanındaki öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz ile uluslararası meslektaşlarımızın uzmanlık, deneyim ve bilimsel çalışmaların paylaşılması amacıyla düzenlenmektedir.  Kongre programı; çağrılı konuşmacılar, paneller, sözlü bildiri ve poster sunumlarını, EÇE Konuşmaları ise; bireysel sunumlar, atölyeler, özel oturumlar, proje paylaşımı ve STK pazarı oturumlarını kapsamaktadır.

Kongrenin alt temaları aşağıdaki gibi olacaktır.

Farklı Kültürlerde Çocuk, Çok Kültürlü Ortamlarda Çocuk, Eğitim Programları ve Politikaları, Gelişim ve Değerlendirme, Alternatif Eğitim Modelleri, Erken Müdahale Programları, Oyun, Sanat ve Estetik, Dil Eğitimi, Değerler Eğitimi, Edebiyat, Bilim, Özel Eğitim, Aile Eğitimi ve Aile Katılımı, Risk Altında ve/veya Dezavantajlı Çocuklar, Mülteci ve Göçmen Çocuklar, Medya ve Teknoloji, Çocuk Hakları, Öğretmen Yetiştirme ve Mesleki Etik

Detaylı Bilgi:

https://uecek.com/

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.