Site Rengi

Cumhuriyetin 100. Yılına Özel Dünya Felsefe Günü Etkinliği | Arkheİdea Felsefe Topluluğu

Cumhuriyetin 100. Yılına Özel Dünya Felsefe Günü Etkinliği | Arkheİdea Felsefe Topluluğu
2 Kasım 2023 19:56
0
A+
A-

Arkheİdea Felsefe Topluluğu kendini “Birçok bilim dalını konu edinmeyi amaçlayan eğitim platformu.” biçiminde tanımlayan ve akademik/yarı akademik çalışmalar sürdüren bir topluluk olarak Cumhuriyetin 100. Yılına Özel Dünya Felsefe Günü Etkinliği düzenliyor. 16-17 Kasım 2023 tarihlerinde İlknur Mutlu’nun moderatörlüğünü üstlendiği bu etkinlik çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek. Prof. Dr. Betül Çotuksöken, Prof. Dr. Hatice Nur Erkızan, Prof. Dr. Zeynep Direk, Prof. Dr. Ali Osman Gündoğan, Doç. Dr. Armağan Öztürk, Prof. Dr. Kamuran Elbeyoğlu, Doç. Dr. Zeynep Esenyel, Doç. Dr. Mustafa Günay ve Dr. C. Cengiz Çevik’in konuşmacı olacağı etkinliğe katılmak için arkheidea@gmail.com adresine e-posta göndermeniz yeterlidir.

Arkheİdea’nın Etkinlik Çağrısı:

Felsefe ve Toplumsal Dönüşüm: Cumhuriyetin 100. Yılında Geleceği Düşlemek”
Sevgili Felsefeseverler,
Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutlamak ve geleceğe dair felsefi bir bakış açısı sunmak üzere sizleri etkinliğimize davet ediyoruz. 16 – 17 Kasım tarihlerinde saat 20.00’de gerçekleşecek olan etkinliğimiz, “Felsefe ve Toplumsal Dönüşüm: Cumhuriyetin 100. Yılında Geleceği Düşlemek” temasıyla gerçekleştirilecektir.

Birinci Oturuma Katılacak Değerli Hocalarımız:
🎓 Prof. Dr. Betül ÇOTUKSÖKEN
🎓 Prof. Dr. Hatice Nur ERKIZAN
🎓 Prof. Dr. Zeynep DİREK
🎓 Prof. Dr. Ali Osman GÜNDOĞAN
🎓 Doç. Dr. Armağan ÖZTÜRK

İkinci Oturuma Katılacak Değerli Hocalarımız:
🎓 Prof. Dr. Kamuran ELBEYOĞLU
🎓 Doç. Dr. Cevriye DEMİR GÜNEŞ
🎓 Doç. Dr. Zeynep ESENYEL
🎓 Doç. Dr. Mustafa GÜNAY
🎓 Dr. Cengiz ÇEVİK

Etkinliğimize katılmak için arkheidea@gmail.com adresinden bize ulaşabilirsiniz. E-posta üzerinden gönderilecek Zoom bağlantısı ile etkinliğimize katılabilir, değerli hocalarımızın sunumlarını canlı izleme fırsatını yakalayabilirsiniz.

Ayrıca, etkinliğimiz Arkheidea YouTube kanalı üzerinden de canlı olarak yayınlanacaktır. Bu sayede, etkinliğimize Zoom üzerinden katılamayacak olanlar da online platformdan etkinliğimizi izleyebilecektir.

Felsefe dolu bu günleri birlikte geçirmek için sabırsızlanıyoruz. Toplumsal dönüşüm, felsefi düşünce ve Cumhuriyetimizin 100. yılı üzerine derinlemesine yapılacak düşünce paylaşımlarını kaçırmamak için bizi takip etmeye devam edin!

Arkheidea Felsefe Topluluğu

Arkheİdea Felsefe Topluluğu’nun sosyal medya hesapları:

Instagram

Twitter

Youtube

Yorumlar

  1. Sibel Can Acar dedi ki:

    Felsefe alanında dinlemekten zevk duyduğumuz hocalarımızı bir araya getirdiğiniz için teşekkür ederim. Katılmayı iple çekiyorum.