Site Rengi

FLSF Felsefe ve Sosyal Bilimler Dergisi Makale Çağrısı

FLSF Felsefe ve Sosyal Bilimler Dergisi Makale Çağrısı
2 Mayıs 2021 19:00
0
A+
A-

FLSF (Felsefe ve Sosyal Bilimler Dergisi), 2006 yılında, Süleyman Demirel Üniversitesi Felsefe Bölümü’nde gerçekleştirilen “Felsefe ve Çağımızın Sorunları” başlıklı ulusal sempozyumun bildirilerinin iki sayı halinde basılmasıyla yayın hayatına başladı.

6. sayısına kadar FLSF (Süleyman Demirel Üniversitesi Felsefe Bölümü Dergisi) adıyla yayınlanan dergi, 7. sayısından bu yana şu anki adıyla, yani FLSF (Felsefe ve Sosyal Bilimler Dergisi) olarak yayınlanmaktadır. Yayın hayatına basılı olarak başlayan FLSF Dergisi, 25. sayısından itibaren elektronik bir dergiye dönüşmüştür. (FLSF Dergisi’nin açıklamasıdır.)

Yılda iki sayı yayınlayan FLSF Dergisi hakemli ve çevrimiçi bir yayın olmakla birlikte, editör kurulunda Prof. Dr. Işıl BAYAR BRAVO, Prof. Dr. Hamdi BRAVO, Arş. Gör. Eda ÇAKMAKKAYA, Arş. Gör. Melek Candan ÖZTÜRK, Arş. Gör. Sedat BİNGÖL, Arş. Gör. Erman KAÇAR isimleri bulunuyor.

Dergi en son 10 Aralık 2020’de 30. sayısını yayınladı, son sayıya buradan ulaşabilirsiniz.

Gelecek sayı için makale çağrısı yapan FLSF Dergisi gönderim son tarihini 30 Eylül 2021 olarak belirledi. FLSF Dergisi’ne makale göndermek isteyen yazarlar buradan yazım klavuzuna, buradan yayın politikalarına ve buradan da derginin amaç ve kapsam metnine ulaşabilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.