Site Rengi

P4C Düşünme Etkinlikleri Başlıyor!

P4C Düşünme Etkinlikleri Başlıyor!
12 Aralık 2022 17:29
0
A+
A-

P4C Düşünme Etkinlikleri kolaylaştırıcısı Sinem ÜNAL kimdir?

“Akdeniz Üniversitesi – Felsefe bölümünden mezun olduktan hemen sonra yine aynı üniversitede mezun olduğum bölümünün Yüksek lisans programından “Çocuklar için Felsefe” alanı üzerine bir tez yazarak mezun oldum. Akademik hayatıma uzman olarak devam etmek için aynı bölümün Doktora programına başvurumun olumlu sonuçlandırılması ile Doktora eğitimime başladım.

Bu yıllar arasında birçok akademik faaliyetlerde bulundum ve uzmanlaşmak istediğim “Çocuklar için Felsefe” alanında sürekli aktif bir şekilde çalışmalar yürüterek Türkiye’deki gelişimine ve ilerleyişine katkıda bulunmayı kendime hedef belirledim.
Bu çalışmaları sağlamak adına İngiltere merkezli Pearson ve P4C Türkiye ortaklığında düzenlenen eğitimleri tamamlayarak “Kolaylaştırıcı” ve “Uzman” unvanlarına sahip oldum ve akabinde Türkiye’nin dört bir yanından çocuklar ile gerek online gerek yüz yüze felsefe atölyeleri düzenliyorum. Türkiye Felsefe Kurumu’nda da Nuran Direk’in düzenlediği “Düşünme Eğitimi” seminerinde eğitim aldım.”

Düşünme etkinlikleri, Çocuklar ve Yetişkinler için Felsefe (P4C) yöntemlerinden hareketle yapılacaktır.
Etkinlikler, belirli kazanımların geliştirilmesine yönelik yapılmaktadır. Eleştirel, yaratıcı, özenli düşünme becerilerinin iş birliği çerçevesinde kullanılarak, bireyin sosyal ve bilişsel becerilerin gelişimini destekler.

Farklı yaş gruplarına özel bilişsel özellerine göre ayrı atölyeler açılır.
Katılımcı sayıları en az 5 kişi olduğunda atölyeler başlamaktadır.

*Atölye ücretleri ve sorularınız için lütfen iletişime geçiniz. Katılmak için form doldurmanız gerekmektedir.
**Atölye katılımcı sayıları tamamlandığında sizinle tekrar iletişime geçilecektir.

Instagram: https://www.instagram.com/sinemunalp4c/

Gmail: philogosakademi@gmail.com

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.