Site Rengi

Wittgenstein Yaz Okulu

Wittgenstein Yaz Okulu
5 Mart 2022 14:33
0
A+
A-

Nesin Felsefe Köyü’nde Wittgeinstein üzerine 25-30 Temmuz 2022 tarihleri arasında bir yaz okulu gerçekleştiriliyor. Yaz Okulunun eğitimcileri; Doç. Dr. Sibel Oktar Thomas, Prof. Dr. Bülent Gözkan, Doç. Dr. M. Cem Kamözüt, Doç. Dr. Ömer Faik Anlı, Dr. Umut Morkoç.

Bu yaz okulunun amacı; Wittgeinstein’ı bu kadar etkili bir figür haline getirenin ne olduğunu beraberce anlamaya çalışmaktır. Bunun için Wittgeinstein felsefesinin temel iddiaları, birbirleriyle ve çağının düşünsel arka planıyla ilişki içerisinde sistematik bir şekilde ele alınacaktır.

Yaz okulu, üniversite öğrencisi veya üniversite mezunu olan, Wittgeinstein felsefesine yönelik ilgisi/merakı olan herkesin katılımına açıktır. Katılmak isteyenlerin başvuru formunda Wittgeinstein’a yönelik ilgilerini anlattıkları 300 sözcükten oluşan bir metin göndermeleri gerekmektedir.

Yaz Okulu’nun kontenjanı 25 kişi olup, dört öğün yemek, konaklama, dersler ve her türlü temel ihtiyaçlar dahil koğuş ücreti 2925 TL, çadır ücreti 2225 TL’dir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Yaz Okulu ders programı aşağıdadır;

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.