Site Rengi

Felsefeciler Derneği: Dr. Anooshirvan Miandji ile Eleştirel Düşünme Etkinliği

Felsefeciler Derneği: Dr. Anooshirvan Miandji ile Eleştirel Düşünme Etkinliği

2 aralık perşembe günü yapılacak olan etkinlik, herkese açıktır. Dr. Anooshirvan Miandji tarafından verilecek olan söyleşinin konusu eleştirel düşünmeye dair olacaktır. Söyleşi, çocuklar için felsefe alanına da büyük katkı sağlayacaktır. Dr. Anooshirvan Miandji kimdir?

“İran Azeri Türkü olan Dr. Anooshirvan Miandji 1995 senesinden beri Ankara’da yaşamaktadır. Gazi Üniversitesinde Eczacılık eğitiminden sonra, Farmasötik ve Medisinal Kimya’da uzmanlık derecesini almıştır. Devamında Ankara Üniversitesi DTCF Felsefe Bölüm, Bilim Tarihi Anabilim dalından doktora derecesini almayı başarmıştır. 2004-2018 arası Bilkent Üniversitesinde Öğretim Görevlisi olarak çalışmıştır. Oxford Üniversitesi’nden 2016-2020 arası Bilim Felsefesi, Eleştirel Düşünme, Bilgi Teorisi ve Psikoloji üzerine eğitim almıştır. İran, Türkiye ve ABD’nde çeşitli kitapları basılmıştır. Pek çok  üniversite, okul ve kuruluşta seminerler ve konferanslar veren Miandji, sosyal medyada felsefe, eleştirel düşünme, bilim ve eğitim üzerine yazıları yayımlanıştır. Felsefe üzerine çeşitli TV kanallarında programlar yapmıştır. Halen TOBB-ETÜ Yapay Zekâ Mühendisliğinde Eleştirel Düşünme dersleri vermektedir.”

Detaylı Bilgi:

https://www.felsefecilerdernegi.org.tr/elestirel-dusunme-dr-anooshirvan-miandji-tobb-etu-yatay-zeka-muhendisligi-ogretim-uyesi/

Hazırlayan: Sinem ÜNAL

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.