Site Rengi

Kant Çalışmaları Dergisi 2021 Güz Döneminde Yayında

Kant Çalışmaları Dergisi 2021 Güz Döneminde Yayında
25 Nisan 2021 09:43
0
A+
A-

Türkiye Kant Topluluğu, Kant’ın felsefesi çerçevesinde özgün makalelerin yayınlanacağı bir dergi hazırlığında. Sosyal medya hesaplarında ve 22 Nisan 2021’de  “Saf Aklın Eleştirisi’nin ilk basımının 240. yılı” dolayısıyla gerçekleştirilmiş olan panelde duyurulduğu üzere “Kant Çalışmaları Dergisi” 2021 yılının güz döneminde okuyucuyla buluşacak. Dergi hakemli olacak ve yılda iki kere (güz ve bahar) yayınlanacak. Dergi Türkçe, İngilizce ve Almanca çalışmalara yer verecek.

Güz 2021’de ilk sayısı yayınlanacak olan Kant Çalışmaları Dergisi’ne, 1 Eylül 2021’e kadar aşağıdaki bağlantıları kullanarak ulaşabileceğiniz yazım kılavuzu, genel yayın ilkeleri çerçevesinde yine aşağıda bulunan mail adresine çalışmalarınızı gönderebilirsiniz.

Kant Çalışmaları Dergisi internet sitesinde yayınlanan duyuru:

Derginin ilk sayısı 2021 Güz döneminde yayınlanacaktır. Dergi, Kant felsefesinin her yönüyle ilgili daha önce yayınlanmamış özgün araştırma makalelerine yer verecektir. Buna Kant’ın diğer düşünürlerle ilişkisi ve günümüz felsefî tartışmalarına etkisini konu edinen makaleler de dahildir. Yazılar 01.09.2021 tarihine kadar  dergi@kantcalismalari.org  adresine gönderilebilir. Yazım kılavuzu ve diğer bilgilendirmelere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Kant Çalışmaları Dergisi’ne yayın hayatında başarılar diliyoruz.

Hazırlayan: Selin Ezgi Gazeloğlu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.