Site Rengi

Philogos Akademi 23 Nisan Çocuklarla Felsefe Atölyesi

Philogos Akademi 23 Nisan Çocuklarla Felsefe Atölyesi
15 Nisan 2021 16:31
0
A+
A-

Philogos Akademi’nin kurucuları ve Çocuklar ve Yetişkinler için Felsefe (P4C) atölye kolaylaştırıcıları Ayperi Tuğçe Özdemir ve Sinem Ünal’dır. 23 Nisan‘da saat 11:30‘da çocuklarla buluşmak üzere zoom üzerinden “düşünme etkinliği” gerçekleştireceklerdir. Atölyeler, 7-8 yaş ve 9-10 yaş olarak iki ayrı grup, iki ayrı kolaylaştırıcı tarafından açılacaktır. Etkinlik ücretsiz ve katılım sınırlı olacaktır. Etkinliğe aşağıdaki “kayıt formu”nu doldurarak kayıt yaptırabilirsiniz.

Ayperi Tuğçe Özdemir, Ankara Üniversitesi’nde Sosyoloji lisans eğitimini tamamlamıştır. Akdeniz Üniversitesi Felsefe bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Çocuklar için felsefe alanında çalışmalarına devam etmekte olup aynı üniversitede Doktora eğitimine devam etmektedir. Yüksek lisans tezi filozofların çocuklar hakkındaki görüşlerini içermekte olup çocuklar için felsefe pedagojisinin temelini oluşturan J. Dewey’e yer vermektedir. 6-17 aralığında farklı yaş grupları üzerinde çalışmalar yapmış, bu süreçte öğretmen olarak çalışmıştır. Aynı dönemde yaratıcı drama uygulamaları yapmıştır. Pedagojik formasyon sertifikası bulunmaktadır.

Sinem Ünal, Akdeniz Üniversitesi’nde Felsefe bölümü lisansını tamamlamıştır. Aynı üniversitede Felsefe bölümünde yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. “Çocuklar için Felsefe” alanında tezini tamamlamaktadır. İkinci bir ana dal olarak İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümüne başlamıştır. P4C Türkiye’de 3 aşamalı olarak “Çocuklar ve Topluluklar İçin Felsefe (P4C) Eğitmen Eğitimi” ni tamamlamış, Pearson Assured onaylı P4C Eğitim Uzmanı sertifikası almıştır. Pedagojik formasyon sertifikası bulunmaktadır. Aynı zamanda online olarak Çocuklarla ve Yetişkinlerle Felsefe atölyeleri düzenlemektedir.

Kayıt Formu:

Philogos Akademi 23 Nisan Çocuklar için Felsefe Atölyesi (google.com)

İletişim:

Philogos Akademi (@philogosakademi) • Instagram fotoğrafları ve videoları

Philogos Akademi – Düşünme Etkinlikleri (wordpress.com)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.